Të mos hedhësh asgjë në kosh. Kjo është motoja më e fundit në SHBA ku tashmë kanë dalë në treg edhe gota që pas konsumit të pijes, mund të hahen ose të hidhen në kopsht pasi dheu mund t’i tresë. Gotat quhen “Jelloware” dhe janë në tre shije, limon, mente dhe rozmarinë. Përbërja është agar, një ekstrakt algash detare, të cilat janë edhe të pasura në vlerat ushqyese. Këto gota janë realizuar nga shoqëria e konsulencës për mbrojtjen e SHBA-së, “The way we see the world”.
Jelloware by The way we see the world
Product design consultancy The Way We See the World has come up with a clever means of summer drink transportation that’s as delicious as it is eco-friendly: Edible drinking glasses. Made of seaweed extract agar agar, their so-called ”Jelloware” can be flavored to complement a given drink in flavors like lemon-basil, ginger-mint, and rosemary-beet. But if you don’t feel like gobbling up the whole glass, don’t fear: The uneaten portions of the glasses are meant to be tossed on the grass when your lawn party is over, as agar, which is made up of subunits of the sugar galactose, can be used to nourish plants. One final bonus: It’s bendy!
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment